top of page

Privé sessies & groepcermonies

prive ceremonie foto.png

Een-op-een sessie of duo sessies

Soms geef je er de voorkeur aan om een een-op-een of duo ceremonie te boeken, in een veilige, liefdevolle therapeutische setting.

Tijdens deze dag gaat alle aandacht uit naar jou of jullie twee.

De gehele sessie van intake tot integratie is gericht op jouw proces.

Een privésessie is altijd bijzonder vanwege de intieme setting.

Dit betekent vaak dat je tijdens je reis dieper kunt wegzakken, makkelijker en sneller kunt loslaten, accepteren en overgeven.

Tijdens je reis ben ik aanwezig als psychedelisch therapeut en facilitator om je liefdevol te begeleiden in je proces, als het uitdagend is of waar nodig.

We starten 's ochtends om 11:00 uur of 's middags om 14:00 uur op locatie naar jouw/jullie keuze.
De hele sessie duurt ongeveer 6 uur.

Nazorg en integratie is een belangrijk onderdeel van de ceremonie, en uiteraard krijg je ook de nodige ondersteuning en begeleiding.

Beautiful Sun Set Instagram Post (Instagram-bericht).png

Privé groepsceremonies

Besloten groepsretraites / ceremonies kunnen geboekt worden vanaf 3 tot 8 deelnemers.

Al onze ceremonies en sessies worden gefaciliteerd in een veilige, liefdevolle en therapeutische setting.

Tijdens groepssessies vanaf 4 deelnemers of meer zijn er twee ervaren psilocybine therapeuten en facilitators om je te ondersteunen en liefdevol te begeleiden tijdens jouw reis, als het proces uitdagend is of waar nodig.

We starten 's ochtends om 11:00 uur op de locatie van jouw keuze.
De hele sessie duurt ongeveer 6 tot 8 uur, afhankelijk van de groepsgrootte.

We beginnen de dag met een korte introductie, gevolgd door een sharing circle om intenties vast te stellen.

Nazorg en integratie is een belangrijk onderdeel van de ceremonie, en jullie krijgen natuurlijk ook allemaal de nodige ondersteuning en begeleiding.

Nieuwe Logo BH (14).png

Aanmelding & Intakeformulier

Je moet 18 jaar of ouder zijn!

Om een veilige en verantwoorde sessie te garanderen is het belangrijk om vooraf jouw algehele gezondheidstoestand te beoordelen. Het gebruik van magic truffels is in de meeste gevallen 100% veilig en legaal in Nederland, maar in sommige gevallen is het niet aan te raden om truffels te gebruiken.

Het invullen van dit intakeformulier is verplicht voordat je kunt deelnemen.

 

Via deze screening wordt bepaald of deelname veilig en verantwoord is. Het is bedoeld om contra-indicaties uit te sluiten en ik gebruik het als basis om jou zo goed mogelijk te adviseren en voor te bereiden.

Dit formulier wordt na jouw deelname verwijderd.

Voor meer informatie over de contra-indicaties klik HIER.

Door het invullen van de intakeformulier ga ik ervan uit dat je eerlijk bent over jouw situatie en je eigen veiligheid serieus neemt. Het heeft geen zin om de intake af te ronden als je voldoet aan één of meer van de vereisten genoemd in de rubriek contra-indicaties.
Heb je twijfels over medicijnen of andere vragen, neem dan gerust contact met ons op.

 

Na ontvangst van het intakeformulier neem ik contact met je op, we bespreken de details, staan stil bij jouw intenties en is er ruimte om al je vragen te beantwoorden.
Ook ontvang je aanvullende informatie zodat je je zo goed mogelijk kunt voorbereiden op de sessie.

Nazorg en integratie zijn een belangrijk onderdeel van de sessie, daarbij krijg je uiteraard de nodige ondersteuning en begeleiding.

Voor meer informatie over voorbereiding en nazorg klik HIER.

Studio-Koudijs-Tatjana_4 aangepast groot.jpg

Mijn aanpak

De magische truffelsessies worden gefaciliteerd in een veilige, liefdevolle en therapeutische setting.
Het allerbelangrijkste is uiteraard de reis met de truffels, maar net zo belangrijk vind ik het creëren van een veilige setting, zodat je lichaam en je hart volledig kunnen ontspannen en de truffel kan wegzakken naar de kern van je ziel.

Hoe ziet de dag eruit?
Onder het genot van een kopje thee staan we even stil bij hoe het op dit moment met je gaat en wat je intenties zijn voor de sessie.
Je krijgt de kans om Rapé te ontvangen, een neussnuiftabak op basis van tabak afkomstig van de inheemse stammen van het Amazone-regenwoud. Medicijn dat helpt om te aarden en je geest te kalmeren.

Je wordt optimaal voorbereid op jouw reis door middel van meditatie, zodat je ontspannen aan de sessie/ceremonie kunt deelnemen.
Tijdens je reis wordt je begeleid en ondersteund waar nodig en gewenst is.

Na je reis sluiten we de sessie/ceremonie af, is er tijd om je ervaringen te delen en ontvang je tips ten behoeven van integratie.
 

Een week na de sessie plannen we een call in om te bespreken hoe het met je gaat, je vragen te beantwoorden en je verder te helpen tijdens de integratie.

Hoewel je na de ceremonie zelf naar huis kunt rijden, is ons advies; laat je ophalen en afzetten of boek een overnachting in de buurt.

9193113f-55d9-4245-8650-139bbbfb9f88.JPEG

Request a Quote

Please take a moment to fill out the form.

Choose your additional options:

Thanks for submitting!

bottom of page