top of page

Kundalini Healing

Kundalini.jpg

Wat is Kundalini?

Kundalini (de opgerolde)

Kundalini is vrouwelijke kosmische energie die sluimerend in ons lichaam ligt – opgerold als een slang – onderaan onze ruggengraat, om precies te zijn in ons basis- of wortelchakra.

Zonder deze essentiële energie is er geen leven.

Er wordt gezegd dat deze energie al in ons aanwezig is lang voordat we geboren worden.

Het spirituele ontwaken van een persoon begint wanneer de Kundalini ontwaakt

smudge chanty.JPG

Healingsessie, wat kun je verwachten?

We beginnen de sessie met smudgen; het spiritueel en energetisch reinigen van personen, ruimtes of objecten.

Tijdens de healingsessie kan Tatjana gebruik maken van kristallen, heilige geometrie, yantra's, mandala's en Navapashanam-medicijnen.

Ze zal zich richten op het opruimen van mogelijke blokkades, die mentaal, fysiek, emotioneel en/of spiritueel van aard kunnen zijn.

Met deze pure, natuurlijke en krachtige tools in combinatie met het aanboren van de helende en kosmische energieën van de Sanjaveeni Shakti kan Tatjana je helpen en ondersteunen in je genezingsproces.

De sessie kan zowel fysiek als op afstand gegeven worden. Er zijn geen beperkingen in tijd of afstand. Bij een sessie op afstand (alleen op aanvraag) vindt altijd eerst het online contact plaats.

De protocollen voor een online of fysieke sessie zijn identiek. Dit betekent dat er per persoon en per sessie een nieuw grid wordt opgebouwd.

De duur van een sessie varieert tussen 60-120 minuten.

Jouw investering € 125,00 per uur

Locatie: Vught of 'Den Bosch

Kundalini Chantal en Tatjana .JPG

Reiki & Siddha-initiaties

Naast dat Tatjana inwijding heeft ontvangen in de 1e graad van het Usui systeem van natuurlijke genezing volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging van Reiki Masters (N.V.R.M.) in 2001, heeft Tatjana ook een Shaktipat-initiatie ontvangen vanuit de Siddha traditie, van Siddha meester Dani in 2022.

Met deze inwijding heeft Tatjana Kundalini Shakti en Sanjaveeni Shakti geactiveerd.
 

Door dit heilige inwijdingsproces heeft Tatjana het voorrecht om deel uit te maken van de meer dan 5.000 oude Siddha-lijn.
Een uniek en zeldzaam genezingssysteem, gebaseerd op eeuwenoude esoterische kennis

bottom of page