top of page

Onze Missie & Visie

mission website.png

Onze Missie

Jou helpen in je proces om je bliss te (her)vinden.

Dit doen wij door een het faciliteren van een veilige, liefdevolle en therapeutische omgeving, zodat jij jezelf volledig kunt ontdekken, kan helen, (weer) in je kracht kan gaan staan en je volledige potentieel kan benutten.

Alleen wanneer de fysieke, mentale, emotionele, sociale en spirituele aspecten met elkaar in balans zijn kun je een blissful leven leiden en vreugde en geluk vinden.

Ben je vermoeid? Ervaar je stress, burn-out klachten en/of ongemak? Sta je open voor inzichten? Of heb je een andere hulpvraag?

Wat de reden ook mag zijn, wij kunnen jou perfect helpen bij het (her-)vinden van jouw bliss. 

Groot boeddhabeeld op de top van de Fansipan-berg

Onze Holistische Visie

Het woord 'holisme' is afgeleid van het Griekse holos en staat voor 'het geheel'.
Volgens het holistische perspectief ben je een eenheid: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel en vanuit dit perspectief kijken we ook naar de mens als geheel.

Al deze aspecten zijn met elkaar verbonden.


In de huidige maatschappij is er bovendien zo’n grote disbalans ontstaan in onze manier van leven dat veel mensen ziek zijn of het risico lopen ziek te worden. Deze onbalans kan te maken hebben met één of meerdere van bovenstaande aspecten.


Vanuit ons perspectief komen stress, burn-outklachten, vermoeidheid en andere soms onverklaarbare ziekten voort uit een energetische onbalans in onszelf.

Het ziekteverzuim onder medewerkers blijft ieder jaar stijgen!
Gezond en natuurlijk eten, tijd doorbrengen in de natuur, leven met de seizoenen, ervoor zorgen dat je hart, hoofd en darmbrein op elkaar aansluiten, zijn een aantal basisstappen voor een gezonder leven en uiteindelijk een gezondere samenleving. Jij bent het medicijn!

bottom of page