top of page

Coaching

Het bijwonen van een ceremonie is een belangrijke stap op weg naar genezing.
Deelname aan een ceremonie is echter geen quick fix, zoals sommige mensen denken. Er is veel moed nodig om deze stap te zetten en je innerlijke werk te doen.

 

Plantmedicijen kunnen je op een diep niveau raken en de manier waarop je naar de wereld kijkt voor altijd veranderen. Wat er feitelijk gebeurt tijdens een reis is dat plantmedicijnen ervoor zorgen dat we nieuwe verbindingen/paden in onze hersenen kunnen creëren. En deze nieuwe wegen zorgen ervoor dat we ons gedrag kunnen veranderen. We zeggen ook dat er een leven is vóór het bijwonen van een ceremonie met plantmedicijnen en een leven daarna

Integratie
Het belangrijkste proces vindt eigenlijk plaats nadat je een ceremonie hebt bijgewoond, wat wij integratie noemen.. Dit proces brengt de nodige uitdagingen met zich mee. 


Coaching

Hoe ga je al die inzichten integreren in je dagelijkse leven?
Tatjana kan je uitstekend ondersteunen in dit proces door middel van begeleiding en diverse vormen van coaching.

Om je goed voor te bereiden op een ceremonie of als je andere hulpvragen hebt, kun je er uiteraard ook voor kiezen om één of meerdere coachingsessies te boeken.

Er zijn verschillende coachingstechnieken en instrumenten die Tatjana kan toepassen. Denk aan Systemisch Coachen, Transactionele Analyse (TA), Situatie, Taak, Activiteit en Reactiemodel (STAR), de Gouden Driehoek, Rationele Effectiviteitstraining (RET) en Voice Dialogue

bottom of page