top of page

Reviews 

9193113f-55d9-4245-8650-139bbbfb9f88.JPEG

Breathwork Circle May 2024

17 mei een breathwork sessie ondergaan bij Jop en Tatjana.

 

Ik heb al verschillende onderdelen ondergaan die door haar worden worden aangeboden onder andere de truffel ceremonie maar moet toegeven dat ik deze het meest onderschat had.

Heb een deel van mezelf gevoelt die ik nog nooit gevoelt had en heb heel veel trauma los kunnen laten door middel van trillingen in mijn rechter arm.

 

Eigenlijk was dit het kwartje wat bij mij nog niet was gevallen en nu heel duidelijk mij heeft laten voelen dat ik op de juiste weg ben. Mooie ervaring rijker.

Deze ga ik lekker even laten landen en de tijd geven om zijn werk te doen.

 

Dank je wel 2 mooie mensen. Blij dat ik jullie in mijn leven heb.

Chantal, 48 years

9193113f-55d9-4245-8650-139bbbfb9f88.JPEG

Breathwork Circle May 2024

Gisteren breathwork session bij Tatjana en Jop mogen bijwonen.

 

In mijn leven al heel wat mooie trajecten en sessies ervaren. Maar gisteravond staat met stip bovenaan. Het was een magische ervaring. Ik heb een prachtige reis meegemaakt.

 

Dit alles werd heel kundig, liefdevol, respectvol en vol toewijding begeleid door Jop en Tatjana.

Hartelijk Dank.

Suzanne, 40 years

9193113f-55d9-4245-8650-139bbbfb9f88.JPEG

Breathwork Circle May 2024

Zeer professionele en fijne mensen.

Echt een super ervaring gehad

Femke

9193113f-55d9-4245-8650-139bbbfb9f88.JPEG

Group Ceremony April 2024

Wat een mega fijne ervaring was dit!

Ik voelde me heel erg vertrouwd ❤

Luca, 29 years

9193113f-55d9-4245-8650-139bbbfb9f88.JPEG

Group Ceremony April 2024

Wauw, mijn eerste truffel ceremonie was een hele bijzondere ervaring.

Een magische reis. Ik kom uit een omgeving waar de gedachten als ‘doe maar normaal dan die je al gek genoeg’ overheersen. Maar ik had behoefte aan iets anders en werd steeds nieuwsgieriger naar de wereld van plantmedicijnen. Een moment voor mijzelf.

 

Na een bewogen periode een dag om even stil te staan, om mijzelf een moment van ontspanning en bezinning te geven. Het was een bijzondere reis.

Ik had veel moeite met het volledig overgeven maar uiteindelijk was het jullie liefde, zorgzaamheid en vooral de veiligheid die jullie hierbij geboden hebben wat mij ook enorm heeft geraakt.

Jullie zijn hiervoor geboren.

 

Ik moet leren me meer open te stellen voor dat wat mijn hart mij influistert zonder dat mijn hoofd het weer overneemt. Dat is een proces.

Het was een golf van emoties die opkwamen en weer gingen. Een stukje schaamte maar het ook nog niet allemaal  kunnen plaatsen wat er allemaal gebeurde. Een keiharde reset.

 

Ik voel me rustiger. Laat alle gevoelens/gedachten er meer zijn, probeer ze dan weer los te laten en niet te laten overheersen. Dat geeft ruimte en lucht.  Ik laat steeds wat laagjes los.

Kleine stapjes maar ben enorm benieuwd wat het me nog meer gaat brengen.

 

Ik ga zeker nog een ceremonie bijwonen.

Lieve dames, nogmaals bedankt

Noortje,, 35 years

9193113f-55d9-4245-8650-139bbbfb9f88.JPEG

Group Ceremony April 2024

Een aantal weken geleden heb ik een truffelreis mogen ervaren.

 

Vooraf heb ik een telefonische intake gehad, welke heel uitgebreid en helder was.
En dan de dag van de truffelceremonie, wat een ervaring was dat! De ruimte voelde veilig en vertrouwd.


In het begin had ik last van behoorlijk wat weerstand, maar dankzij de liefdevolle en deskundige begeleiding van o.a. Tatjana voelde het veilig om mezelf over te geven aan de reis.

De reis zelf was een mix van emoties en in de dagen/weken erna merkte ik dat de reis niet eindigt op de dag zelf.

Ik voel mezelf lichter, er is meer ruimte om liefdevol naar situaties te kijken en wat ik ook enorm waardevol vind, is dat je bij Tatjana ook in de dagen en weken na de truffelceremonie nog terecht kan met vragen.

 

 Ding is zeker, dit was zeker niet mijn laatste reis bij Tatjana.

Susan,, 50 years

9193113f-55d9-4245-8650-139bbbfb9f88.JPEG

Breathwork Circle April 2024

Ongelofelijk wat breathwork kan doen!

En als je dan ook nog eens wordt begeleid door Tatjana en Jop, dan is de ervaring er één om nooit te vergeten 💛

 

Kim,, 41 years

9193113f-55d9-4245-8650-139bbbfb9f88.JPEG

Breathwork Circle April 2024

Deel genomen aan de breathwork sessie en wat een beleving was dat 🥰.

In een veilige sfeer die is gecreëerd door Jop en Tatjana voelt alles vertrouwd en liefdevol.

 

Zeker een aanrader.

Nicky,, 38 years

9193113f-55d9-4245-8650-139bbbfb9f88.JPEG

Breathwork Circle April 2024

Wat een heerlijke avond!

De truffel en cacao geven een mooie verdiepende ervaring aan het ademwerk.

De begeleiding van Jop en Tatjana waren passend en liefdevol.

De openheid van de deelnemers maakte het helemaal af. 

Goud dit!

Henjo,, 48 years

9193113f-55d9-4245-8650-139bbbfb9f88.JPEG

Breathwork Circle April 2024

Door de ongedwongen en prettige sfeer en de geweldige begeleiding van Jop en Tatjana is mijn eerste breathwork circle een geweldige ervaring geweest.

Simone, 42 years

9193113f-55d9-4245-8650-139bbbfb9f88.JPEG

Group Ceremony March 2024

Heftige heel intense ervaring maar zo nodig, want menn wat een weerstand en spanning had ik.

 

De enorme liefdevolle, oprechte en betrokken begeleiding van Tatjana en Marie José hebben echt het verschil gemaakt voor mij.

Ook in het voor- en natraject heb ik me echt gedragen gevoeld.

 

Tijdens mijn nagesprek vielen er weer zo veel zaken op zijn plek. Nu alle inzichten meenemen en stap voor stap onderdeel maken van mij en mijn leven, wat een gaaf proces.

 

Ik kom zeker terug als ik er weer klaar voor ben ❤️

Moniek, 47 years

9193113f-55d9-4245-8650-139bbbfb9f88.JPEG

Group Ceremony March 2024

Een life changing ervaring, in een hele fijne, veilige omgeving.

 

De liefdevolle zorg van Marie José en Tatjana is echt magisch. Ze voelen, begeleiden en geven precies datgene wat nodig is.

 

Heel erg dankbaar voor deze onvergetelijke dag en alles wat hierdoor in werking is gesteld.

Een mooier cadeau kun je jezelf niet geven!

Sarah, 36 years

9193113f-55d9-4245-8650-139bbbfb9f88.JPEG

Group Ceremony March 2024

Twee maal een reis mogen maken onder leiding van twee zeer kundige dames Tatiana & Marie Jose.

Buiten dat de liefdevolle setting en begeleiding er is tijdens de ceremonie, is het ook goed om te melden dat de intake en nazorg ook helemaal fantastisch is.

 

Tatiana (voor mij alias Happy Face), bedankt voor de top ervaring en begeleiding.

Ik laat de afgelopen ceremonie (paar dagen geleden) nog lekker zijn werk doen en hoop op nog meer inzichten en meer tot mijn kern te komen.

 

Dit was zeker niet de laatste reis :-)

 

Marc, 54 years

9193113f-55d9-4245-8650-139bbbfb9f88.JPEG

Private Ceremony March 2024

 

Ik heb 2 keer een ceremonie met Tatjana mogen meemaken.

1x een groepsceremonie en 1x een privé ceremonie. Ik kan niet anders zeggen dan dat dit een bizarre en fantastische ervaring was!

Beide reizen totaal verschillend en niet te vergelijken met elkaar maar zo magisch en waardevol!

Tatjana voelt echt précies aan wat je nodig hebt in het moment.

Ze stelt je gerust, begeleidt je in je moeilijke stukken, heeft humor en straalt heel veel rust en vertrouwen uit. Ze heeft een professionele liefdevolle begeleiding, zowel voor- tijdens als na de ceremonie.

 

Ze zit vol met kennis en ervaring en je merkt aan alles dat het haar missie is om je te begeleiden op je pad.

Conclusie; deze reizen waren fantastisch en dat is Tatjana ook! Ik
gun dit iedereen!

Tanja, 36 years

9193113f-55d9-4245-8650-139bbbfb9f88.JPEG

Private Ceremony March 2024

Wat een bijzondere ervaring was dit!

De voorbereiding was goed, de begeleiding op de dag was super en niet te vergeten de nazorg die je krijgt met zoveel liefde en aandacht.

 

Ik heb een mooie reis mee mogen maken, die fysiek wel een aanslag was op mijn lijf (daar had ik me op verkeken) maar me hele mooi inzichten heeft gegeven.

 

De begeleiding van Tatjana was daarbij heel belangrijk, want ze was er op de momenten dat het nodig was met heel veel liefde en rust ❤

Anonymously, 38 years

9193113f-55d9-4245-8650-139bbbfb9f88.JPEG

Group Ceremony February 2024

 

Ik heb 2 weken geleden mijn eerste truffelceremonie “ondergaan” bij Tatjana en Marie José.


Een liefdevolle begeleiding heb ik ervaren, in een veilige omgeving met mooie prachtige muziek. 
Ik ben een al wat meer ervaren reiziger (LSD en Aya) maar de dames weten waar ze mee bezig zijn, een warme setting waar je compleet jezelf kunt zijn.


Als ik weer op reis wil met truffels ga ik zeker terug naar de dames.

Wouter

9193113f-55d9-4245-8650-139bbbfb9f88.JPEG

Private Ceremony February 2024

Voor de tweede keer een truffelceremonie bijgewoond.

Dit keer in een besloten setting met een goede vriend. Super dankbaar voor deze dag.

Veel uitgebracht. Veel verwerkt.

 

Erg dankbaar, vooral voor de nazorg.

In ons gesprek achteraf ontdekte ik een aantal dingen waar ik niet aan had gedacht.

Ik voel me geweldig. Xxx

Chantal, 48 years

9193113f-55d9-4245-8650-139bbbfb9f88.JPEG

Private Ceremony February 2024

 

Ik heb een privé truffel ceremonie gedaan samen met een goede vriendin.


MindBlowing gewoon
Deze vrouw tatjana weet echt waar ze mee bezig is, ze doet het met passie, liefde, gevoel door deze lieve prachtig vrouw!! ben ik mezelf tegen gekomen.
Ik weet nu wat het is om van je zelf te houden
Ik heb zoveel meer rust in mijn hoofd
Ik heb trauma’s verwerkt
Ik ben heel heel heel erg dankbaar ❤️


Zeker een aanrader voor mensen die hun zelf willen tegen komen /trauma’s willen verwerken / en nog zoveel meer Nogmaals bedankt voor alles !!

Sandro, 35 years

9193113f-55d9-4245-8650-139bbbfb9f88.JPEG

Group Ceremony February 2024

Lieve Marie Jose en Tatjana. Het was een ervaring om nooit te vergeten!

Ik ben beter in woorden opschrijven, dan dat ik ze aan jullie heb kunnen vertellen.

 

Het was thuiskomen in een warm bad.

Marie Jose en Tatjana jullie zijn twee liefdevolle vrouwen wie weten wat ze doen en waarbij je volledig kan zijn.

Truffels waren totaal onbekend voor mij, maar ik ben goed begeleid en ik heb me veilig gevoeld. Ik zal zeker terug komen als daar weer de tijd voor is.

De geuren en de muziek is zo ondersteunend en zorgvuldig uitgekozen. 

'I release control, and surrender to the flow, of love that wil heal'...... ❤
 

Gaaf! Liefs Anne

Anne, 32 years

9193113f-55d9-4245-8650-139bbbfb9f88.JPEG

Group Ceremony February 2024

Wat een waanzinnig mooie ervaring was dit! Een cadeautje aan mezelf.

De begeleiding door Marie-José en Tatjana is zó warm en liefdevol, van intake tot nazorg.

Alles was tot in de puntjes verzorgd, zo fijn.

 

Lieve Marie-José en Tatjana dank voor de goede zorg tijdens deze bijzonder mooie reis.

Ferzana, 42 years

9193113f-55d9-4245-8650-139bbbfb9f88.JPEG

Group Ceremony January 2024

Dit is een van de meest bijzondere dingen die ik heb meegemaakt. 

Het was voor mij voor het eerst dat ik een ceremonie met plant medicijnen ging bijwonen.

Ook heb ik nog nooit in mijn leven drugs gebruikt. Mega spannend vond ik het.

Maar Tatjana en Marie-Jose hebben echt een hele veilige ruimte gecreëerd en toen ik binnen kwam voelde ik me gelijk op m'n gemak. Ook was de groep super fijn.

Ik ga zelf momenteel door een van de meest pijnlijke stukken in mijn leven, waardoor de patronen die mijn geluk in de weg staan heel erg naar voren kwamen.

Ik kan vertellen dat na de truffels dit stuk echt met 50% minder is waardoor ik echt voor het eerst in m'n leven mijn geluk niet laat afhangen van andere mensen. Ik kan je niet vertellen hoe, maar ik ben zo dankbaar! Maar ook echt oprecht verbaasd dat dit me zoveel heeft gebracht.


De ceremonie zelf was voor mij heel emotioneel, maar ik wist dat ik daar doorheen moest. Je wordt liefdevol begeleid als dat nodig is.

Ik heb aardig wat ervaring met therapie, maar dit heeft me dus in een keer zo veel verder gebracht dat alle therapie bij elkaar. Je wordt super voorbereid op de ceremonie en ook krijg je de nazorg die je nodig hebt.
Tatjana en Marie-Jose zijn er echt voor je.

Ik weet dat ik zeker nog een keer terug kom als de tijd daar is. Als je nog twijfelt, doen!

Dankjewel mooie vrouwen ❤

Sabine, 40 years

9193113f-55d9-4245-8650-139bbbfb9f88.JPEG

Group Ceremony January 2024

De ceremonie is zo'n groot cadeau aan mijzelf geweest!

Ondanks dat ik er heel open in ging, geen verwachtingen.. benieuwd was naar wat dit mij zou brengen.

Voel ik mij sindsdien een bommetje liefde! 

De emotie die af en toe los komt, is pure liefde wat ik voel vanuit de verbinding met mijn ziel. Dankbaar voor hetgeen wat ik gevoeld, gezien en doorgekregen heb tijdens de ceremonie.

Helderheid en bevestiging in stukken van mijn aardse leven en waarom ik mij voel zoals ik mij voel in bepaalde aardse stukken. Merk echt dat ik nóg meer verzachting voel op die stukken. Omdat ik weet én voel dat dit aardse processen / lessen zijn waar mijn ziel voor heeft gekozen.

Merk dat er meer rust in mijn systeem is, waardoor ik weer meer kan genieten van het aardse leven.

De plezier weer meer terug krijg op bepaalde vlakken. En echt die liefde wat er door mij heen beweegt; wauw in woorden niet uit te drukken. Maar voel echt dat dit vanuit mijn ziel / mijn hogere self komt. 

De stem van mijn ziel is helderder hoorbaar. Waar ik een poos geleden soms wat ruis ervaarde of nog met regelmaat er geen tot weinig gehoor aan gaf, doe ik dat nu steeds meer. Zet ik de stappen en durf te springen.. daadwerkelijk in het proces naar zelfliefde en wat mij een goed gevoeld geeft.

Het leven Flow't precies zoals het mag zijn. Ik vertrouw volledig, leun achterover.. omdat ik weet dat het universum mij opvangt. Mij draagt en het beste met mij voor heeft.

Cadeautjes dwarrelen tot mij, fijne gesprekken die plaatsvinden.

De begeleiding, de veilige space, de zachtheid en liefde van Marie José & Tatjana was/is zo fijn.. zo puur! Zowel de voorzorg, tijdens als de nazorg is zo liefdevol. Ze zijn er écht voor je!

Nikki, 34 years

9193113f-55d9-4245-8650-139bbbfb9f88.JPEG

Group Ceremony January 2024

Praten en handelen is mijn natuurlijke mechanisme. Ik zocht met de ceremonie een manier om sneller naar de kern te gaan en meer te voelen. Het onderbewustzijn waar de oplossing zat. 

Het is een heel bijzondere ervaring die moeilijk in woorden uit te drukken is. Een reis van veel voelen, loslaten en inzichten in een liefdevolle, rustgevende setting. 

Voor mij bracht het de eerste dagen een bijzondere rust.

Daarna heeft het een begin gemaakt aan die verandering waar ik al zo lang naar zocht en nu wel durfde. En ja, dat is ook even oncomfortabel maar ik ben wel die ene stap verder nu. 

Voor de mensen die teveel in hun hoofd zitten, een kleine geruststelling. Het is uitdagend maar je kan best een beetje controle houden en tóch een start maken aan de oplossing waar je zo naar zoekt.

 

Op een heel liefdevolle en veilige manier laten Marie-José en Tatjana je ervaren wat je nodig hebt en wat je aankan op dat moment. 

De voorbereiding en de nazorg is professioneel en persoonlijk tegelijk.

Naast liefde en verbinding met heel bijzondere mensen levert het ook echt iets moois op. Doen! ❤

Chantal, 40 years

9193113f-55d9-4245-8650-139bbbfb9f88.JPEG

Group Ceremony January 2024

Een truffelceremonie is voor mij een manier om veel dieper bij mezelf / mijn onderbewustzijn te kunnen komen. Marie José en Tatjana bieden een veilige en betrouwbare setting om dit te doen, zodat je je volledig kunt overgeven aan de ceremonie.

Op respectvolle en liefdevolle manier begeleiden zij je bij je reis.

Ook zijn ze de dagen na de ceremonie bereikbaar voor vragen, de begeleiding stopt niet na de ceremonie.

 

Dank lieve Marie José en Tatjana

Geja, 58 years

9193113f-55d9-4245-8650-139bbbfb9f88.JPEG

Group Ceremony November 2023

 

Toen ik binnenkwam bij Marie-Jose en Tatjana voelde het al meteen als ‘ een warme deken over me heen’.

Ik heb een prachtige reis gehad ❤. 

Mooie inzichten waar ik verder mee kan en een groot vertrouwen in mezelf.
De aandacht en liefde van jullie tijdens de reis waren zo waardevol en liefdevol; dat voel je in je alles!


Dankjewel voor deze prachtige ervaring en jullie liefdevolle attentie èn de heerlijke humor😉🍄

Anonymously

9193113f-55d9-4245-8650-139bbbfb9f88.JPEG

Group Ceremony November 2023

 

De truffelceremonie bij Tatjana en Marie José was heel bijzonder voor mij.

Van in het begin kwam ik terecht in een bad vol liefde en zorgden ze ervoor dat iedereen zich veilig voelde. Aan alles was gedacht, goede voorbereiding met een deelcirkel, duidelijke uitleg wat te verwachten, prachtige muziek tijdens de reis, heerlijke ligbedjes, tijd erna om weer te landen en zelfs nazorg.

 

Ik kon niet beter terechtgekomen zijn en ik zou het iedereen aanraden om eens deel te nemen!

Hanne, 30 years

9193113f-55d9-4245-8650-139bbbfb9f88.JPEG

Group Ceremony November 2023

 

Wat een ongelofelijke ervaring!

Ik vond het enorm spannend, maar al toen de deur open ging voelde ik me zó welkom! Alles klopte, de ruimte, de sfeer, de geuren. Ik voelde mij meteen ontspannen worden. De begeleiding kon écht niet beter.

 

Ik ben zo goed geholpen tijdens mijn reis waardoor ik het vertrouwen kreeg dat ik dit aan kon.

Ook de begeleiding na de reis is fantastisch, dit is zo waardevol.

Bedankt, lieve dames!

Joyce, 38 years

9193113f-55d9-4245-8650-139bbbfb9f88.JPEG

Group Ceremony November 2023

 

In november '23 heb ik meegedaan met een truffelceremonie van Marie José en Tatjana. 
Sidenote: ik ben een mega controlefreak en nog nooit iets in mijn leven ervaren op dit gebied.

Ergens voelde ik de nieuwsgierigheid in mij. Met ook nog wel gedachten over het toch maar niet doen.

Maar die gedachten liet ik simpelweg niet winnen! :) 


Ik heb mij deze hele dag veilig gevoeld. Wat een verbinding ga je aan zo'n dag.

Iets wat mij altijd bij zal blijven. 
Wat het met mij heeft gedaan valt niet echt in woorden te vatten, ja oké; als een mega groot cadeau aan mezelf. Wanneer iemand twijfelt en het fijn vindt om juist met een deelnemer te praten, dan bied ik mij daar graag voor aan. Omdat ik snap dat het ook spannend kan zijn. 


Ik kom nog een keertje terug. Dat weet ik gewoon!

Alle liefs voor jullie twee prachtige vrouwen, Marie José en Tatjana. Eeuwige dank.

Marjolein Jacobs Orsel, 33 years

9193113f-55d9-4245-8650-139bbbfb9f88.JPEG

Group Ceremony October 2023

 

De truffel ceremonie is werkelijk levens veranderend. Ook al is het nog maar 3 dagen gelden dat ik heb deelgenomen, merk ik dat ik mijn leven veel fijner kan vorm geven. Het is ineens heel makkelijk om oude patronen waar ik al een tijd me worstel te door breken. Echt fantastisch! Ik ben erg benieuwd wat voor een effect dit verder nog gaat hebben.

 

Dat deze ceremonie voor mij zo goed verlopen is, komt natuurlijk door de setting die gecreëerd werd. Een van openheid met veel liefde en nieuwsgierigheid . Het voelde meteen al erg vertrouwd.

Echt knap hoe dit word gedaan en hoe de hele ceremonie begeleid is. Voor een ieder die twijfelt zou ik dit zeker aanraden.

Erik, 38 years

9193113f-55d9-4245-8650-139bbbfb9f88.JPEG

Group Ceremony October 2023

Wetende dat mijn “reis” een zware reis zou gaan worden was ik aangenaam verrast door de warme sfeer die er hing. Wat mij een warm welkom gaf en een fijne sfeer beleving.

Het stukje vertrouwen wat ik nodig had om me kwetsbaar op te stellen was er. Wat er ook op mijn pad zou komen ik kon het laten gebeuren. Dit gaf me rust.


Ondanks mijn zware, pijnlijke en mega confronterende reis kijk ik mijn fijne gevoelens terug op deze dag.
Veel los kunnen laten. Mooie inzichten gekregen.
Mijn dank is waanzinnig groot.

 

Dank je wel lieve Tatjana. ❤

Shantal, 38 years

9193113f-55d9-4245-8650-139bbbfb9f88.JPEG

Group Ceremony September 2023

 

Wat was het een bijzondere dag, wat een reis, wat magisch.
Met een groep onbekenden diep gaan. In het begin wat onwennig, snel daarna viel alles op zijn plek.

Veel emoties zijn voorbijgekomen.

Van wat ongemak naar intense blijheid, in je hoofd en weer terug naar het nu.

Marie José en Tatjana hebben ons geweldig begeleid. De fijne begeleiding, geuren, dansen hebben echt de dag gemaakt en je een zeer veilig gevoel gegeven. 🥰

 

Ik heb nu rust in mijn hoofd, ben ontspannen en heb antwoorden op mijn vragen gehad waar ik nu mee aan de slag kan. Het was een dag met een warm ❤.  

 

Marie José en Tatjana, maar ook de andere deelnemers bedankt voor deze ervaring en prachtige reis. ✨

Lisa, 27 years

9193113f-55d9-4245-8650-139bbbfb9f88.JPEG

Group Ceremony September 2023

Dit was een ervaring om nooit te vergeten!
Een heel andere dan van te voren verwacht maar blijkbaar precies wat ik nodig had
.
Aankijken en loslaten, ook al was het in het moment onaangenaam, het voelt nu precies zoals het moet zijn!

Jullie hebben me zoveel vertrouwen in het moment gegeven want ik vond het spannend en onaangenaam. Het verdriet van binnen was nu echt voelbaar in m’n lijf.
De liefdevolle aaien over m’n rug tijdens het huilen, de lieve woorden tijdens de angst.. jullie zijn echt 2 fantastische vrouwen 🫶💗. Ik kom dit zeker nog een keer met jullie ervaren!  

 

Dikke dikke dankjewel voor deze ervaring en verbinding die ontstaat!

Anonymously

9193113f-55d9-4245-8650-139bbbfb9f88.JPEG

Group Ceremony September 2023

Wat een magische reis heb ik gehad en wil jullie uit de grond van mijn hart bedanken. voor de rust en vertrouwen maar vooral de professionele begeleiding!

You are angels of the universe 💛✨✨

Anonymously

9193113f-55d9-4245-8650-139bbbfb9f88.JPEG

Group Ceremony September 2023

Mind blowing. Letterlijk.

Wat een ervaring! Hoe mooi om iedereen in zijn/haar eigen proces te zien en te ontvangen wat nodig is.

 

De dienstbaarheid van Marie-José en Tatjana zijn phenomenaal, attent, liefdevol en passend.

En zo mooi om deze ervaring samen met anderen te doen. Onbekenden die na de reis bekenden zijn.

 

Woorden schieten tekort voor deze ervaring. Wow!

Henjo, 47 years

9193113f-55d9-4245-8650-139bbbfb9f88.JPEG

Kundalini Healing Private Session

Ik ben bij Tatjana geweest voor een kundalini healing.


Ik had op voorhand geen hulpvraag of iets waar ik aan wilde werken, dus ik ben er open minded in gegaan.

Voor mij was de sessie uiteindelijk het vinden van ultieme rust, gecombineerd met het voelen stromen van mooie energieën.

Het voelde vertrouwd en ontspannend, en dat is met name te danken aan de positieve rustgevende sfeer die Tatjana weet te creëren.

Arnold, 40 years

bottom of page