top of page

Maak kennis met Tatjana

Tatjana met Wiskey shoot.JPG

Hoi, wat leuk dat je een kijkje neemt!

Ik ben de grondlegger van Blissful Healing.

Blissful Healing is onderdeel van Blissful Healing & Coaching en kent twee takken:

 

Eén tak is specifiek gericht op coaching programma's en begeleiding (individueel en voor teams) waarbij we de hulp van paarden kunnen inzetten tijdens sessies (www.blissfulcoach.nl).


Eén tak is specifiek gericht op genezing met plant medicijnen, energetische heling en coaching ter voorbereiding op een ceremonie of na een ceremonie tijdens de integratieperiode.

Ik ben gecertificeerd systemisch coach, gecertificeerd systemisch paardencoach, ceremoniefacilitator, spaceholder en gids.

 

En ik ben onderdeel van The Medicine Tribe waar ik met veel passie en liefde ceremonies begeleid.
Mijn geweldige tribe zegt dat ik een awesome-gids ben met een lieve en zachte energie.

  • LinkedIn
  • Instagram

Mijn verhaal

Ik ben geboren in voormalig Joegoslavië.

De liefde en passie voor paarden (en ook voor dieren in het algemeen en voor de spirituele wereld) is er al zolang ik me kan herinneren.

Op 10-jarige leeftijd emigreerde ik naar Nederland. De verhuizing naar Nederland heeft de nodige impact op mijn leven gehad en deze periode was allesbehalve gemakkelijk.

De afgelopen 10+ jaar heb ik voor grote internationale bedrijven gewerkt op het gebied van Douane en Trade Compliance. In mijn laatste functie als Trade Compliance Manager besloot ik het roer volledig om te gooien en mijn hart te volgen. Ik besloot mijn baan op te zeggen en mijn eigen bedrijf te starten op het gebied van coaching en healing.

Mijn zielsmissie is om iedereen te helpen in zijn proces om een gezond en blissful even te leiden en jou te helpen jouw bliss te (her)vinden.

Naast paardencoaching en energetische healing, zijn plant medicijnen een uiterst belangrijke bondgenoot in mijn leven.

Ik ben begonnen op het pad van Master Plant Diets en heb Noya Roa al als mijn bondgenoot.

Tijdens mijn verblijf in de jungle van Peru heb ik nog meer geleerd over de plant medicijnen op het gebied van energetische healing welke ik kan toepassen tijdens ceremonies en retraites.

 

Ik heb de Reiki I- en Siddha Kundalini Healing-training voltooid en initiatie ontvangen in de Siddha-lijn, ook wel bekend als het Shaktipad.

Volgens de holistische visie ben je een eenheid: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel en vanuit deze visie kijken we ook naar de mens als geheel. Al deze aspecten zijn met elkaar verbonden.

Alles is energie en als deze energie niet goed kan stromen of bovenstaande aspecten niet in balans zijn, ontstaan er blokkades.

 

En ik kan je uitstekend helpen en begeleiden.

When you feel the call, er zijn diverse mogelijkheden om je te ondersteunen tijdens jouw proces. 

bottom of page