top of page

Maak kennis met Tanja

Tanja.jpg

Hoi, wat leuk dat je een kijkje neemt!

Ik ben Tanja, 36 jaar en mij kan je tegenkomen, wanneer je deelneemt aan een van de groepsceremonies.

 

Ik woon met mijn twee kids (9 en 11), mijn 14 jarige hond (en een heleboel kippen) in het buitengebied van Geffen. Ik ben tijdens mijn eigen zoektocht o.a. in aanraking gekomen met de truffel en dat veranderde alles! (en geloof me, dit was als dorpsmeisje wayyyy out of my comfortzone).

 

Ik kan mezelf omschrijven als nuchter met boerenverstand en een vleugje zweverigheid en spiritualiteit 😉. The perfect match.

Ik sta met beide voeten op de grond maar geloof er ook in dat er zóveel meer is dan we met ons blote oog kunnen waarnemen en wat ons kan helpen verder te komen op ons pad. 

Ik werk ruim 13 jaar als schoolmaatschappelijk werkster in het speciaal onderwijs en ben daar de schakel tussen het gezin, onderwijs en externe hulpverlening. Daarnaast heb ik sinds maart 2023 mijn eigen webshop en kaartenlabel www.sip-kaartjes.nl met kaarten, posters etc. en ben ik in verschillende winkeltjes te vinden. 

What else you want to know about me:

  • Ik lach het hardst om mijn eigen grapjes 

  • Ik sta elke ochtend rond 05;30 u op om een uurtje te gaan wandelen. Een momentje voor mezelf voordat het “gemoet” van de dag begint en de wereld wakker is

  • Ik hou van een drankje, dansje en een feestje op z’n tijd (en ik kan nooit naar huis)

  • Ik zeg altijd; “kan niet bestaat niet”

Sinds 2024 help ik Tatjana met de begeleiding van haar groepsceremonies. Dit doe ik met héél veel liefde want het plantmedicijn (en Tatjana) zijn echt fantastisch!

Ik gun echt iedereen om los te laten en ruimte voor nieuw te creëren. Héél dankbaar dat dit op mijn pad gekomen is en dat ik mag samenwerken met Tatjana om heel veel mensen in hun proces en tijdens hun innerlijke reis te begeleiden.

Het is zo’n mooie bijzondere wereld.

 

Hopelijk mag ik jóu ook ooit ontmoeten tijdens een van de ceremonies. 

Heel veel liefs Tanja 

  • Instagram
bottom of page